Felhasználói feltételek

A nincsbaleset.hu weboldalt az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ÉVOSZ (a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti az alábbi feltételekkel:

  1. A weboldalt használó személy (a továbbiakban: Felhasználó) elfogadja, hogy egyetért a jelen felhasználási feltételekkel.
  2. Az online tanácsadás űrlapon a Felhasználó által feltett kérdést a Szolgáltató a weboldalon anonim módon közzéteheti.
  3. A kérdező neve, e-mail címe nem kerül közzétételre.
  4. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a honlapon publikált tartalmat utólag módosítsa, törölje.
  5. A weboldalt a Felhasználó saját felelősségére veszi igénybe. A Szolgáltató arra törekszik, hogy a weboldalt folyamatosan a lehetséges legmagasabb színvonalon tartsa, de az esetleges technikai fennakadásból, az internet sajátos jellegéből adódó hibákért, az ezekből eredő károkért felelősséget nem vállal.
  6. A Szolgáltatáshoz kapcsolódó szerzői jogok, védjegyek, logók stb. jogosultja/tulajdonosa a Szolgáltató. A Felhasználó nem jogosult ezek használatára, részeinek vagy egészének felhasználására, módosítására a Szolgáltató előzetes beleegyezése nélkül.
  7. A Felhasználó vállalja, hogy amennyiben a jelen felhasználási feltételek megsértésével kárt okoz a Szolgáltatónak, azt teljes mértékben megtéríti.
  8. Jogvita esetén a Szolgáltató és a Felhasználó egyaránt elismerik a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét.

A kezelt adatokról itt olvashat bővebben: Adatvédelmi tájékoztató

Amennyiben kérdése van az adatkezelést illetően, forduljon hozzánk bizalommal a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.